Kummityttöni oli kaverinsa kanssa( 9+10 vee) tekemässä ensiviikonlopun halloweenjuhlaan kakkukoristeita marsipaanista. Hienoja koristeista tulikin!

Tytöt aikovat kakunkin ihan itse tehdä ja ylijäämäkoristeet ovat kuulemma somisteina. Kummityttöni on näppäräsorminen ja koristeiden suhteen hyvinkin tuottelias, joten tässä tuli myös pikkusiskon tulevaan synttärikakkuunkin muutama koriste tehtyä (nuo vaaleanpunaiset tuossa ylemmässä kuvassa).

 

Sitten minä itse nopsasti kyhäsin autoteemaan jotenkin istuvan kakun. Mummi oli tulossa kylään ja isompi jälkikasvustani halusi mummia jotenkin muistaa autohankinnan avustamisesta. Mummi punaisen auton toiselta puolelta Suomea aikanaan bongasi ja nyt auto on pojan oma. Kuohuviiniä ihan oikeasti nautimme kakun kera. Täytteenä oli appelsiinituorejuustoa, flora vanillaa, oikeita appelsiinin paloja (kaikki kalvot poistettuna) ja suklaarusinoita. Tuo tien päällyste oli aika kova kun vain suklaata siihen paksun kerroksen sulatin. Kakku on litistetty kääretorttu.