Meillä on entisten työkavereiden kanssa "kerho", joka on enemmän ja vähemmän aktiivisesti kokoontunut jo 22 vuotta!! Aika menee uskomatonta vauhtia ja kerho on ja pysyy - liekö niin kauan kun jäsenet vielä elävät, muistavat ja kuulevat jotain. Meitä oli alkujaan yhteensä 8, mutta ikäväksemme joukostamme poistui yksi jokin aikaa sitten. Nyt kokoonnuimme pitkästä aikaa (viimeksi olimme koolla hautajaisten merkeissä) ja samassa työpaikassa ollut mieshenkilö oli ilahduttamassa naisporukkaamme. Taidamme adoptoida hänet nyt sitten kerhomme jäseneksi. Enää on yksi porukasta tuossa samaisessa työpaikassa.

Olen tainnut olla useammankin kerran "kakkuvastaavana" ja nyt kun tämä harrastus on muutenkin pinnalla, niin tottakai tein tähänkin tapaamiseen kuljetuksenkestävän kakun.

Kerhollamme on ihan nimikin, mutta se jääköön ulkopuolisille salaisuudeksi. Tuo kahvikuppi tuossa alalaidassa liittyy kerhomme nimeen ja kahvin kupissa täytyy ehdottomasti olla kylmää!

Testasin kermaruusuja pursottaessani samalla raidan värjäämistä ruusun ylälaitaan, mutta ei kyllä nyt osunut ihan kohdalleen ja tarkkanäköinen näkee ruusuissa omituisen raidan tuossa vähän alempana. Kakun pohja oli tiramisu-kekseistä (joilla siis niitä nimiä on sen sata: pavesini, savoiardi, vicenzi jne) ja täyte oli mascarpone-vadelma-lime-daimrouhe. Tämä on kyllä kombinaatio, joka ainakin minua miellyttää kovasti - sitruunan ja limen ystävä kun olen!

Ihana oli olla jälleen koolla ja kesäisiä grillijuhlia sitten vaan odottelemaan!!