Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuota suklaakiillettä ja nyt sitten sain sen aikaiseksi. Kiille on todella kiiltävää ja näyttää minusta tosi hienolta!

Tämä oli sitten NIIN vaikea kakku kuvata, osin värityksensä johdosta ja osin todella kiiltävän kiilteen johdosta (jota ei tästä kuvasta uskoisi). Halusin värien olevan hyvin neutraalien ja siksi värjäsin kaakaojauheella vähän tuota ruusujen pursotukseen käytettyä kermavaahtoa. Valkosuklaasta väkertelin nuo lehdet.

Valitettavasti yksikään sivukuva ei onnistunut tästä kakusta, mutta pohjana on brownies pohja ja täytteenä minulle ihan uutta tiramisu-rahkaa sekä vaniljatuorejuustoa + tietenkin kermavaahtoa. Laitan nyt kuitenkin vielä yhden kokonaiskuvan, vaikka onkin samanmoinen kun tuo ylin.

Joku on nyt hurahtanut täysin noihin kermaruusuihin. Ne ovat niin kivoja kun eivät sula tähän hyydykekakun päällekään - ainakaan heti.

Tätä kakkua on tänään meillä tarjolla, en siis itsekään ole sitä vielä maistanut! Tervetuloa tutut ja "kylänmiehet" myöhästyneelle nimpparikakkukahville tänään!