Työpaikallamme kolme rinsessaa sai vakituisen työpaikan ja he halusivat sen kunniaksi tarjota muille kakkua. En kyllä m-i-l-l-ä-ä-n olisi jaksanut tässä kohdin tilauskakkua tehdä, mutta lopulta sitten huomasin suostuvani (terveiset vaan työpaikalle tietylle henkilölle;). Perheessämme asuu tämän viikon vieras italiasta ja jotenkin tuntuu, että on niin paljon tekemistä muutenkin.

Tämä on taas tätä niin iloista aamulla klo 6.30 kuvaamista, jossa on mahdoton meidän olosuhteissa kunnon kuvaa saada. Kakussa on suklaisia kakkukerroksia kaksi ja vadelma-mascarpone-lime-dajmsuklaa kerroksia kaksi. En voinut tehdä perinteistä täytekakkua, sillä jääkaappiimme ei olisi yöksi kahta pursotettua kakkua mahtunut.

Vaaleanpunaiset koristeet on tehty MMF:stä (marshmallowfondant) ja osa lehdistä suklaasta. Jouduin aikaisen aamulähdön vuoksi laittamaan koristeet jo edellisenä iltana ja ehtivät jo vähän "hikoilla" yön aikana, mutta onneksi ei pahasti. Tässä vielä yksi hämärä kuva.

ps. tein tänään vielä yhden yksikerroksisen hyydykekakun samalla idealla, sillä vieraamme piti kovasti tästä kakusta - hän sai ihan taikinakulhon nuollakseen. Pakkohan tähän saumaan oli yksi kotiinkin tehdä!