Italiansitruunoista oli pakko se sitruunatorttu tehdä ja hyväähän tuo oli. Sokeria vielä vähentäisin seuraavan kerran ja sitruunaa voisi lisätä, se saisi maistua kunnolla.

Kuva otettu kesämökin penkillä, johon aurinko paisteli aamusella komeasti. Torttu oli jo yön yli viettänyt aikaa kellarissa ja sen vuoksi nuo sitruunamehuhelmet jo pyrkivät marengin läpi esiin.

Seuraavaksi sitten pikaistuksissa sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan tehty kakku seuraavaksi aamuksi töihin omia synttäreitä juhlistamaan. Keitin raparperista hillokkeen ja siitä tein sitten täytettä kerman ja maustamattoman jukurtin kanssa. Tuo raparperimehu antaa niin kauniin värin kiilteeseen. Pohjan tein mansikkadominoista. Vielä kun olisi ollut tuoreita mansikanpaloja sattumiksi, mutta mistäs niitä siihen aikaan sunnuntaista olisi saatu. Laitoin sitten tummaa suklaata reilunkokoisena rouheena mansikoiden sijaan.

Lilja-aiheiset koristeet oli aikaisemmin tehty jemmaan jokunen aika sitten sokerimassasta. Heteitä en ehtinyt laittaa, mutta eiköhän pelittänyt näinkin.