Meillä on tänään vähän merkittävämpi hääpäivä ja sen kunniaksi tein hyydykekakun tuoreista marjoista. Pohja on tehty mustikkadominosta ja alin hyydykekerros tuoreista mustikoista. Päällimmäinen kerros (jossa yksi liivate selvästi liian vähän) on tehty kourallisesta metsävadelmia (joista tuli maku) ja kourallisesta puutarhavadelmia (joista tuli vadelman kivet). Vähän oli vadelmat kiireessä hakusessaan ja enemmän olisi metsäversioita saanut olla makua antamaan. Ihme väri tuli tuohon kiilteeseen näissä kuvissa, ei se ihan NOIN kirkas punainen ollut.

Kermakakkua en ole pitkään aikaan kotiin tehnyt ja niin sitä mieli teki, mutta ilmat eivät nyt sille olleet suotuisat. Tämäkin vähäinen pursotuskerma piti vatkata tosi pitkään ja ilmakuplaahan siitä tuli, mikä todella näkyy tuossa pursotusjäljessä! Tälle kakulle kävi muutenkin niin, että kun kävimme ensin ravintolassa syömässä jälkikasvun kanssa napamme täyteen, niin saimme pienen murun kärjestä sen jälkeen maistettua ja siinä se. Avuksi soitin sitten työpaikaltamme yhden rinsessan, joka oli menossa yövuoroon ja hän ystävällisesti kiikutti kakun yökyöpeleille nautittavaksi. Sinne vaan tiedoksi, että tämä on "terveyskakku" (superfoodia), jotta syökää se niin, että kun aamulla tulen niin ei ole kuin muovinen kakkupaperi jäljellä. Sen otan mielelläni takaisin!

Me jatkamme hopeaparini kanssa tätä hääpäivän illan viettämistä näissä merkeissä. Ihan oikealla shampanjalla, jota nautimme jälkikasvun lahjaksi ostamista teemaan sopivista laseista, sillä onhan meillä hopeahääpäivä tänään - kippis!!