Tässä on ensin kuva tilatusta hääkakusta, jonka toimittamisen jälkeen iskikin pahansorttinen tautirypäs ja reilu viikko on mennyt sairastaessa. Onneksi ehdin tämän kakun sitä ennen tehdä. Samaiselle hääparille tein aikanaan kastekakun ja nyt oli siis tällaisen hääkakun vuoro ihan pikkuisiin juhliin. Liljat ja muratinlehdet olivat teemana ja toiveena mansikka- sekä valkosuklaamousset väliin. Onnea vielä kerran hääparille!

Kakun luovutus oli työpäivän jälkeen arki-iltana ja siinä kohdin tietysti valaistus ei ollut enää paras mahdollinen, mutta näin päivien pidennyttyä kuvan kuitenkin vielä jonkinlaisessa päivänvalossa sai. Kakku oli toivottu muuten gluteenittomana ja käytinkin sitten kakkupohjaan ensimmäisen kerran elämässä gluteenittomia jauhoja. Itselle on myös leivottu samanlainen kakkupohja pakkaseen odottamaan kuopuksen isovanhemmille järjestettävää kahvitusta varten ensiviikonloppuun. Kiva kokeilla, millainen pohja on, koostumus oli ainakin ihan mahtavan tuntuinen.

Tähän kuopuksen syntymäpäivään liittyen on tämäkin kakku tehty ja itse kakku on mummin leipoma tuolla ihanalla sydänvuoalla. Kakusta tiedän sen verran, että siinä on mm. omenasosetta ja minun toiveesta rusinan sijalla suklaarouhetta. Minä sitten laitoin päälle suklaakuorrutuksen. Tässä kuvassa näytti olevan näin jälkikäteen olevan vähän liiankin kirkas päivänpaiste! Koskaan ei ole hyvä.....

Tämä kakku lähti kuopuksen kaveripippaloihin, mies kun itse ei enää asu vanhempiensa kanssa. Näyttää herkulliselta ja toivottavasti kaveriporukalle maistui. Kiitos mummille avusta!