Tämän leivonnaisen pongasin viime viikolla ilmestyneestä Glorian ruoka ja viini -lehdestä. Heti ohjeen nähtyäni eilen tiesin, että tämä tulee sunnuntain päivällispöytään jälkiruuaksi. Ohje on todellakin kokeilemisen arvoinen. Vähän alkaa joulun lähestyminen maistua myös resepteissä ja tässä ideana olikin marinoida täytteen aprikoosit glögissä. Mascarpone on myös lempituotteitani, vaikka sitä aika harvoin tuleekin käytettyä.



Juuri viikon "valohoitoreissulta" palanneena oli kyllä järkytys tämä pimeys - kuva on otettu päivänvalossa kahden maissa ja ulos terassille oli pakko mennä kun sisällä ei nähnyt enää mitään. Sähkövalokuvat leivonnaisista ovat inhokkejani! Nyt tämä ongelma siis taas alkoi ja useampi kuukausi menee ennenkuin kuvia voi sisällä taas ottaa. Voi kurjuus!

Tässä muutama kuva matkalta, joka oli oikein onnistunut. Reissulla kohtasin mahtavia tyyppejä ja nautin valosta + lämmöstä täysin siemauksin. Siinä sivussa tapailin poikaani ja opettelin äitini opastuksella kutomaan villasukkaa. Ensimmäinen kantapää on jo ohitettu!!!
 








Tämä viimeinen näkymä on otettu illalla "omalta" patiolta - olin aivan hurmaantunut noista palmuista! Kuulin reissulla niiden latinalaisen nimenkin, mutta se ei jäänyt muistipaikalle. Terveiset vaan palmuasiantuntijalle!

Huomenna sitten ulos pimeyteen ja töihin - eteenpäin, sanoi mummo lumessa!