Seuraavaksi oli sitten syntymäpäiväkakun vuoro miehelle, joka tykkää suklaasta, mutta ei niinkään kermavaahdosta. Tein kääretorttupohjasta pohjan ja kannen ja väliin laitoin maitosuklaasta suklaamoussen. Mukana "kevennykseksi" oli leipomusvaiheessa jäisiä vadelmia - toivottavasti "sieppaavat" kaikki kalorit pois!

Päälle tein suklaaganachen kuorrutukseksi ja koristeraidat valkosuklaasta. Marsipaaniruusut ovat kolmannesta tekemästäni satsista ja mielestäni laatu koko ajan tekemällä ruusuissa paranee, vaikka huipputulokseen on vielä matkaa...

Edelleenkään tuo kuvaaminen sähkövalossa ei ole mieluista (toistanko itseäni?)- luonnonvalossa lopputulos huomattavasti parempi. Marsipaaniruusuissa on hieman sivelty elintarvikkeisiin tarkoitettua kimallejauhetta päälle.

ONNEA SYNTTÄRISANKARILLE - TOIVOTTAVASTI KAKKU MAISTUU!!Nauru