Tämä kakku on esiintynyt monen blogissa ja nyt oli aika kokeilla sitä. Tein kakun sisälle kaksi täytekerrosta - toinen oli sitruuna-tuorejuusto ja toinen "salmiakki"täyte. Tarkalleen ottaen siinä oli Malacon Kick-patukoita kun en hopeatoffeeta löytänyt kaupasta ja Turkinpippurirouhetta. Samoista mustista aineista tein myös kuorrutuksen kinuskin.

 

Nyt sain vihdoin nuo silikonimuoteilla tehdyt kukat onnistumaan kun vinkkejä niihin sain Taikinataivaasta. Kermapursotuksetkin meni jo paremmin, mutta niihin saa todella kermaa sitten reilusti käyttää. Huomasin myös, että kun yritin vanhanajan kaunokirjoitus e:tä tehdä niin vasenkätisenä jotenkin ajattelin sen tietysti väärin päin!

 

Minä en vielä omista kaunista lehtimuottia ja nuo lehdet tuossa ovat tosi tönköt. Upposivat vielä kuorrutukseen. Mutta toissapäivänä tuli multimediaviestiä New Yorkista leipomokaupan löydöistä ja siellä näyttäsi se kunnon lehtimuotti olevan tulossa + paljon muuta 130 dollarilla. En malttaisi millään odottaa ystäväni kotiutumista!