...joka palaa Venäjältä pelattuaan siellä ammattilaisena. Kyseessä on Suomen naisten maajoukkueessa pelaava kiekkoilija,  joka ei syö suklaata ja kakku pitäisi olla mielellään mahdollisimman vähälaktoosinen. Salmiakki maistuu kuulemma. Ystävät tarjoavat kakun ylläriksi.

Ensin sitä kokeilin kakun päälle luistimen tekoa pariinkin otteeseen, mutta ihan kun vasta-alkaja olen niin eipäs siitä tullut kelvollista mielestäni. Sitten vaan pähkäilemään, että mikä koriste onnistuu. Tuo Suomen kartta tuli siitä, että kyseessä Suomi-neito (kuten kakun saajakin) ja koti-Suomeen paluuhan tässä on kyseessä niin senkin puolesta hyvin käy. Marsipaanin värjäsin valkoiseksi ja päälle kimalletta jäätä kuvastamaan. Mailakin on kaukana oikeasta jääkiekkomailasta, mutta olkoon nyt sellainen symbolinen juttu. Kukat kun jo jotenkin onnistuu niin sininen kävi mielestäni värikokonaisuuteen ja se sininen on sellainen Suomijuttu - eikös vain?

Kakun päällä on lakritsi-salmiakki kinuski Malacon Kick-patukoista sekä Turkinpippurirouheesta. Sisällä on kerrokset lakritsimoussea sekä sitruunamoussea. Pursotuksissa oli uusi kermatuttavuus eli täysin laktoositon vispikerma, joka ei sitten millään meinannut vaahdottua, mutta lopuksi sitten jämähti liikaa ja se kyllä näkyy pursotuksessa niiden silmiin, jotka vähääkään asiasta ymmärtävät. Ruusunlehtimuottia kokeilin ensimmäistä kertaa ja ihana oli niitä lehtiä maalailla!

Naisten maailmanmestaruuskisat ovat kuulemma alkamaisillaan aivan piakkoin, joten tälle kakun saajalle haluan tässä samalla toivottaa onnea matkaan! Italiassa sanottaisiin al bocca di lupo eli vapaasti käännettynä suden suuhun!