Peräti parin viikon tauon jälkeen oli aika taas värkätä jokin kakku. Minun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla appelsiinituorejuustosta tehtyä kakkua ja tässä lopputuloksesta sitten kuva.
Meillä oli tosin sitten päällistä varten appelsiinituoremehu loppu, joten korvasin sen kolmella purkilla mangososetta, joka antaakin ihanan läpinäkymättömän kiilteen.
Kolmen munan suklaakakkupohjan paistoin suoraan tuossa tähtivuoassa ja täyte sisältää seuraavia juttuja:
1 prk Violan appelsiinituorejuustoa
1 prk mango-veriappelsiinijugurttia
1 prk Flora Vispiä (vaahdotettu)
1 appelsiinin hedelmäliha pieniksi pilkottuna
ripaus sokeria
tilkka tuoremehua, johon 3 liivatelehteä sulatetaan.
Kiilteessä on 3 prk mangososetta ja 3 liivatelehteä.
Halusin ihan tarkoituksella, että tuo pohja tulee vähän paksumpi. Toinen juttu on se, että virheistä oppii kuten tässäkin tapauksessa. Kannattaa ensin irroittaa kakku vuoasta ennen kuin laittaa nuo suklaakoristeet - ne risahteli mukavasti rikki kun kakkua irroitti ja reunoista ainakin suklaan osalta tuli rikkonaiset. Mutta mausta täytyy sanoa, että raikasta on!!
Tässä sitten meidän taikinanuolijasta kuva kun hän kauniisti tassut ristissä odottelee......liekö seuraavia leipomuksia!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.