Peräti parin viikon tauon jälkeen oli aika taas värkätä jokin kakku. Minun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla appelsiinituorejuustosta tehtyä kakkua ja tässä lopputuloksesta sitten kuva.

1239983082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä oli tosin sitten päällistä varten appelsiinituoremehu loppu, joten korvasin sen kolmella purkilla mangososetta, joka antaakin ihanan läpinäkymättömän kiilteen.

1239983171_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmen munan suklaakakkupohjan paistoin suoraan tuossa tähtivuoassa ja täyte sisältää seuraavia juttuja:

1 prk Violan appelsiinituorejuustoa

1 prk mango-veriappelsiinijugurttia

1 prk Flora Vispiä (vaahdotettu)

1 appelsiinin hedelmäliha pieniksi pilkottuna

ripaus sokeria

tilkka tuoremehua, johon 3 liivatelehteä sulatetaan.

Kiilteessä on 3 prk mangososetta ja 3 liivatelehteä.

1239983236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Halusin ihan tarkoituksella, että tuo pohja tulee vähän paksumpi. Toinen juttu on se, että virheistä oppii kuten tässäkin tapauksessa. Kannattaa ensin irroittaa kakku vuoasta ennen kuin laittaa nuo suklaakoristeet - ne risahteli mukavasti rikki kun kakkua irroitti ja reunoista ainakin suklaan osalta tuli rikkonaiset.  Mutta mausta täytyy sanoa, että raikasta on!!

Tässä sitten meidän taikinanuolijasta kuva kun hän kauniisti tassut ristissä odottelee......liekö seuraavia leipomuksia!

1239983335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e