lähti vanhimman poikani kaveri ja hälle tämä kakku läksiäisiin oli toiveena. Poikani itsekin olisi varsinaisen kakun saanut aikaiseksi täytteineen, mutta hän oli työreissulla koko viikon, joten lupasin auttaa. Ja koristeluissa tietysti muutenkin.

Tämä auto tässä on päässyt juuri mäen harjalle, ihan tarkoituksella laitoin vähän vinoon tuon perävaunun. Mustat kiemurat voisivat kuvata vaikka vauhtia...joka lienee tässä kohdin verkkainen.

Kakussa oli vain yksi paksu täytekerros ja siihen laitoin sitten ihan uusiakin juttuja: tietysti kermavaahtoa, puoli pakettia maustamatonta tuorejuustoa, noin desi rahkaa, muutama ruokalusikallinen mansikkahilloa, suklaapäällysteisiä vaahtokarkkeja paloiteltuna ihan reilusti  ja murustin paloiksi pari uutuus keksiä sekaan (vaaleita Vanajan keksejä, joissa oli kuin mariannerouhetta seassa). Ainakin tekovaiheessa seos maistui suuhuni tosi ihanalle ja sopi mielestäni suklaakakkupohjan väliin. Lopputulosta en ole itse tietenkään maistamassa, toivottavasti maistuu. Ja onnea uudelle työlle!

Aamun valo ei ollut vielä kovin voimakas niin otin tämän sähkövalon kanssa. Kovin oli sinistä....