Tässä nyt nämä viikonlopun tuotokset eli kaksi kappaletta kakkuja kastejuhliin. Ykköskakkuun laitoin päälle tämän jo esitellyn vauvakoristeen.

Sisällä molemmissa kakuissa oli mansikka- ja suklaamoussekerrokset. Tässä kakussa suklaan joukkoon oli laitettu Daim-rakeita ja toiseen pieniä suklaapaloja. Hauskaa tässä koristeessa on se, että näin jo tästä Tatu-vauvasta oikeat kuvat tämän päivän kastejuhlasta ja hiukset olivat yhdessä kuvassa aivan samoin kun tässä marsipaanivauvalla! Mikä yhteensattuma!

Tämä ykköskakku onnistui pursotuksiltaankin ihan tasoni mukaisesti. Mutta....sitten kakkoskakun pursottelu olikin yhtä tuskaa. Vatkasin siihen uuden kermavaahdon ja normaalisti tasoittelin pintaan, jota en sitten millään saanut tasaiseksi vaikka mitä tein. Sitten alkoi syke nousta ja "hieronta" jatkui ja lopputuloksena kakkukammalla vein raidat pintaan. Sitten kun aloin varsinaisia pursotuksia tehdä niin johan järkikin sanoi, että kermavaahto on jo aivan liian lämmintä. Eihän siitä tullut kuin valuvaa jälkeä vaan. No, sitten sitä koristeilla peiteltiin pahimmat kohdat ja mistään hienosta koristeluasettelusta ei kyllä voi puhua, mutta onneksi ei tämä mokailu kuitenkaan makuun vaikuta. Tuli mikä tuli - tähän kelpaa vain lähikuva tossukoristeesta, joka tulee tässä: 

 

Onnea Tatulle ja koko perheelle vielä kerran!