Italianvieraat halusivat tehdä meillä sunnuntain lounaan ja toivat kotimaastaan tarvikkeetkin mukanaan. Ruokaa tehtiinkin sitten hartaasti 2.5 tuntia ja hyvää oli. Kiva oli seurata vierailevaa kokkia omassa keittiössä kun itse ei tarvinnut kuin pöytä kattaa. Jälkiruoan tosin olin valmistellut etukäteen. Italiassa ei kahvin kanssa juuri makeata syödä vaan kahvi kahvina niin siksi tämä hyydykekakku oli nyt jälkiruoka.

Pohja oli taasen nopsasti tiramisukekseistä tehty, jotta saatiin mukaan jotain italialaistakin ja kerroksina oli vadelmamoussekerros ja ylimmässä kerroksessa oli wiener nougat crunchia ja muutama pala paksusta tummasuklaalevystä sulatettuna, jotta saatiin vähän enemmän ruskeaa väriä siihen. Ohje mukaili pitkälti Open Cafén ohjetta - kiitos OPE, ei olisi tullut mieleen moinen sekoitus ja yllätyin täysin, yhdistelmä oli loistava! Pitkästä aikaa pidin jostain leipomuksestani.

Wiener nougat rouheet ja koristeet alkoivat jo vähän sulaa kun kakku odotteli aamupäivän ulkona terassilla tiiviin muovikuvun alla, mutta se ei haitannut yhtään kun mitään tosi dramaattista muutosta ei tapahtunut. Koristeet ovat sokerimassaa, jonka olen värjännyt ja kukat vielä käsin maalannut elintarvikeväreillä tietenkin. Kakku oli kaikkien mieleen.