Viikonlopun tärkein kokeilu oli tämä polttariseurueelle tarjoiltu kakku, jossa pääsin kokeilemaan taas uusia juttuja: sokerikreemiä ja marsipaanilla päällystämistä.

Tästä Bettystä tuli vähän punakka, sillä marsipaanin värjäämiseksi ihon värisellä olisi mennyt näköjään koko purkillinen. Vaikka kuinka väriä lisäsin niin ei auttanut, joten päätin sekoittaa mukaan vähän pinkkiä ja oranssia. No, Betty on ottanut liikaa aurinkoa...

Päätin etukäteen, että helpotan vaikeuskerrointa kohdallani vähäsen ja en ajattelekaan ensikertalaisena koko kakkua marsipaanilla päällystää vallankin kun muodot olivat tässä vähän haastavat! Olin nähnyt jossain tämän tyylisen pursotukset ja se toimi mielestäni hienosti. Kokosin kakkua tällaisella muovisella leikkuulaudalla ja luulin siirtäväni sen valmiina lautaselle, mutta ei puhettakaan - niin painava ja kookas kakku oli.

Kyllä tuohon "ihoon" (marsipaaniin) tulee tosi helposti kynnestä tms. jälkiä, mutta en nyt ottanut stressiä moisista, sillä kuten sanoin, ensimmäinen kerta kyseessä. Sisus kakussa mukaili kinuski-puolukkatäyte teemaa, joka polttariporukan sankarilla morsiamineen tulee ilmeisesti olemaan hääkakussakin. Vaihdoin puolukan tilalle karpalot ja samalla lisäsin mousseen kuivattuja karpalon palasia ja Pandan Smoothite choko suklaata, jonka sisällä on myös karpaloa. Kinuskia oli siis mousseen sekoitettuna - nam!