jota on vielä muutama tunti jäljellä! Meidän perheen naistenpäivän kakun sekalainen naisporukka näytti tältä:

Ja koko kakku oli tämännäköinen:

Syöjiä tälle kakulle olikin suunnitelmien muutosten takia sitten aika vähän ja puolet kakusta matkustikin sitten vielä toiselle paikkakunnalle. Kakun pohja oli tehty tiramisu-kekseistä, jotka kostutin appelsiinimehulla. Sitten tuli suklaahyydykekerros, jossa oli käytetty pussillinen Pandan sucklaata (sitä pussista imettävää) sekä vajaa puoli levyä Pandan Peach Passion tummaa suklaata. Juuri sopiva sekoitus niin ettei suklaa ollut pääosassa ja vähän tropiikin makuakin oli mukana.

Keskikerros oli sitten appelsiinin makuinen jossa oli mm. appelsiinituorejuustoa sekä kaksi kokonaista appelsiinia käytettynä vain hedelmän liha. Päällinen eli kiille oli appelsiinimehusta hyydytetty. Koristefiguurit pursotin myös siitä samasta Pandan Peach Passion-suklaasta. Rakeet päällä ovat myös Pandan ja niissä on appelsiini-omenatäyte.

Kokonaisuus oli kyllä mukavan raikas ja oikein toimiva. Valitettavasti teen usein nämä täytteet ihan mutu-tuntumalla ja tarkkoja reseptejä on sen vuoksi vaikea tähän laittaa. Jos nyt joku niitä kaipailee niin voin jonkun kerran laittaa määrät ylös virallista reseptiä varten.