Kolme kakkua olen tänäviikonloppuna tehnyt, yksi odottaa vielä omia huomisia syntymäpäiviä ja koristelua niillä romppeilla mitä on. Mitään en ole koristusten suhteen siihen valmistanut sen kummemmin. Tässä kuvat kuitenkin tilatuista hyydykekakuista. Ai niin, olenhan tehnyt huomista varten vielä voileipäkakun, joka onkin mielenkiintoinen kokeilu, mutta siitä sitten huomenna lisää....

Alunperinhän oli vähän aie laittaa kiillekin vielä tuohon päälle, mutta tulin siihen tulokseen, että se oli ihan tarpeeton. Kermaruusun olisivat vaan varmaankin alkaneet sulaa päälle ja kiille ei olisi oikein näkynytkään tuolta alta kuin vilauksen.

Ehkä tästä kuvasta näkyy ylemmästä kakusta vähäsen, että kakuissa oli kaksi kerrosta pohjan lisäksi. Pohja oli ihan ohut kakkupohja kaakaoversiona ja sitten tuli suklaakerros ja päällä mansikkkerros, jossa oli pakastemansikoiden lisäksi tuoreita pilkottuja mansikoita reilusti sattumina.

Tämä tilaus on annettu alustavasti noin puolitoista vuotta sitten, jolloin itse asiassa blogia käyntiin ponkaisin ja kakut menivät nuoren miehen lakkiaisiin lisäkakuiksi. Toivottavasti pääsivät ehjänä perille asti!

Onnea vielä tälle ylioppilaalle ja perheelle ja onnea tietysti kaikille valmistuneille!