Budapestin reissu tuli heitettyä aikalailla pilvisissä ja sateisissa merkeissä. Toisin täällä Suomessa, jossa kärvisteltiin helteen kourissa! Liikkuminen rajoittuu sateella, mutta toisaalta juuri silloin jaksaa liikkua kaupunkilomallaan, joten puolensa sateellakin. Joitakin reissukuvia laitan toisella kertaa, sillä joitakin otoksia on marsipaanimuseosta ja ne onkin sitten omaa luokkaansa. Samoin tällä kertaa perehdyimme Budapestissa asuvan tuttumme avustuksella paikallisiin ruokiin, ne kun jäivät viime reissulla kokeilematta. Niistä laitan pari kuvaa myös kunhan saan kirjoitetut versiot ruokien nimistä oikein.

Tässä tämän viikon leipomus, jota on tehnyt mieli jo pitkään, mutta kun tuo leipominen on tosiaan ollut taka-alalla. Sovelsin tämän rahka-juustokakun ohjetta sen verran, että lisäsin väliin tuoreita marjoja, joita nyt ihanasti saatavilla.

Mitenkä sattuikin tuohon palan päälle koristeeksi tuollainen ruttureunainen vadelma!! Nämä ovat siis metsävadelmia, puutarhastakin löytyy, mutta ne kun eivät ole mielestäni "oikein minkään makuisia".

Katsokaa  miten herkullisilta nuo suomalaiset marjat näyttävät. Menkää hyvät ihmiset metsään - nyt taitaa olla marja-aika parhaimmillaan!