Kävimme neljän päivän reissun Puolassa, Gdanskissa ja kyllä oli kaunis kaupunki! Totesimme jo pari vuotta sitten Varsovassa käydessämme, että Puolakin on ihan varteenotettava matkailumaa ja tosi edullinen ainakin vielä. Rahaa "ei saa" kulumaan sitten millään! Lennot Tampereeltakin maksoivat ihan 20 euroa veroineen per nenu. Tässäpä näkymää huoneistomme ikkunasta iltasella - oli muuten euroviisut parhaillaan menossa ja niitä katselimme puolaksi selostettuina.

Olimme keskellä Gdanskin vanhaa kaupunkia siis. Tässä näkymä samaisesta ikkunasta seuraavana aamuna. Niin kauniita taloja!

Sitten pari "taidekuvaa" meren ääreltä Sopotista, johon oli n. 20 min junamatka Gdanskista. Hiekkarantaa oli silmänkantamattomiin ja mitään yleiskuvia en tähän laita. Siistiä ja kaunista kuitenkin. Tätä kuvaa ottaessani aurinko muuten paistoi täydeltä terältä joka toinen minuutti ja joka toinen minuutti oli näin harmaata kuin tässä. Minulla on tästä monta otosta, mutta tämän valitsin kun sattumoisin on tullut pääskynen vangittua kuvaan noin hienosti lennosta!

Tässä seuraava kuva varmaan sitten minuutin päästä. Paikallinen huoneistomme omistaja kertoi meille, että tällä seudulla joka toinen päivä sataa ja joka toinen paistaa. Meidän mielestä se tapahtui joka toinen minuutti. Katsokaa näitä alkukesän värejä!

Vähän harmitti kun tuli vain tämä pokkarikamera mukaan, järkkäri olisi mahtunut mukaan, mutta laiskuuttani jätin kotiin.

Leipomussaralla maistelimme tosi ihanaa juustokakkua, jossa oli mielestäni ohuen ohut browniespohja, mikä oli minulle uusi juttu. Sitten söimme taivaallisen hyvää pasteijaa, jossa oli kaali-sienisisus. Nämä pasteijan tyyppiset leivonnaiset ovat paikallinen herkku. Ei tullut kuvaa otettua.