Minulla oli työpaikalla vähän enemmänkin syytä juhlaan ja sen vuoksi halusin viedä nämä kakut. Täytteessä oli sitten edellispäivän kokeilun perusteella lisätty limeä ja ensivaikutelma itselle oli että nyt kyllä mopo lähti käsistä, mutta ei se ihan niin käynytkään. Kun suupalassa oli sekä täytettä, että kakkupohjaa niin kombinaatio oli ihan ok. Tuorejuusto-kermamoussessa oli lisäksi vadelmia survottuina ja kokonaisina sekä Daimrakeita.

Ensimmäistä kertaa tein tuolla mallilla suklaalehtiä ja idea näihin kakun väreihin tuli itse asiassa kahvipöytään ostetuista serveteistä. Espanjalaiset mansikat ostin lauantain pikkukakun täytettä varten ja niistä sitten vähän jäi koristeeksi näihin. Perinteiset kermaruusut (jälleen kerran) päälle.

Voi että minä pidän näistä täysin syötävistä kakun koristeista, joita ei tarvitse siirtää syöjän tieltä yhtään mihinkään!

Tuo mm. koripunokseen käytetty kerma oli värjätty kahvilusikallisella tummaa kaakaojauhetta ja ripauksen se tarvitsi myös sokeria. Paljon ei tummaa kaakaojauhetta näköjään kärsi laittaa, sillä maku muuttuu tunkkaiseksi helposti. Tässä tämä menetteli, kakuissa kun oli kevyt suklaapohjakin.

 

Kakut taisivat  onneksi riittää ihan hyvin yököillekin ja vielä seuraavan aamun porukkakin pääsi niistä osalliseksi.