Ylläripylläriksi vein äitini syntymäpäiville kukan asemasta tämän Saintpaulia - kukkakakun. Niin kauan kuin muistini yltää on äidillä ollut näitä kukkia rivi ikkunalla kukkimassa. Kun sitten näin Nami-hiiren blogissa lehdestä otetun kuvan tällaisesta kakusta niin idea oli valmis. Kiitos vaan Nami-hiiren laajojen postausaiheiden!

Vaikka kuinka värjäsin tumman ruskealla pastavärillä tuota "ruukun" kermavaahtokuorrutusta niin ei siihen kyllä väriä tullut juuri nimeksikään. Sitten yön yli hyytyessä oli jotenkin ne vähäisetkin värit kadonneet. Tuo ruukun sileäksi saaminen olikin tosi vaikeaa ja ei sitten millään onnistunut kun muoto oli alaspäin kapeneva. Vihreitä lehtiä olisi saanut olla myös enemmän. 

Tässä toisensävyisessä kuvassa nuo kukat ovat violettejä niinkuin ne luonnossakin olivat. Kakussa on suklaakakkupohja ja samaa mansikkamoussea sisällä kuin "pääkakussakin! Kukat sokerimassaa ja lehdet marsipaania. "Multa" tummasuklaarouhetta.

Tämä kukkakakku oli verannan pöydällä viileässä ja se meni kyllä täydestä, serkkuni mm. etsi pöydältä kakkua, mutta ei sitä sieltä löytänyt!