Vanhempi poikani lähti viime viikolla "auringon alle" opiskelijavaihtoon ja palaa vasta tammikuun puolessa välissä. Vietimme perheen kesken ( + yksi ulkomaanvahvistus, vaihtari itsekin) viime sunnuntaina läksiäis-syöminkejä ja siihen tein pikaisesti tämän kakun. Muistin aamulla, että minulla on yksi pieni kakkupohja pakkasessa ja siitä siten äkkiä tuunaamaan jotain.



Meillä ei täällä tänäsyksynä ole juuri aurinkoa näkynyt ja se kyllä näkyy myös kuvasta. Tässä on olevinaan päiväsaika, mutta niin synkkää on klo 12 maissa. Koristeita ei ollut valmiina, joten pursotin tämän auringonkukan symboloimaan tuota lämpöiseen lähtöä.



Kuvat tuli näköjään otettua aika samanmoiset, mutta vähän eri kantilta. Kakun väleissä oli appelsiinituorejuustosta ja kermarahkasta tehty kerros, johon painelin vielä vähän kohmeisia mansikoita. Tietenkin kakku oli samana aamuna valmistettuna vielä vähän "kuiva" tai jotain, mutta seuraavana päivänä sitten maustunut mukavaksi. Appelsiinituorejuuston sekaan laitoin muuten pari viikkoa sitten Belgiasta tuomaani appelsiini-sitruuna-greippihilloa ja se on aivan ihanaa! Täällä en moista ole nähnytkään.

Toivottavasti se "pikkuinen" nyt ei polta vaaleahipiäisenä itseään siellä auringossa ja muistaa muutenkin käyttäytyä!!surprise Muutaman viikon päästä pääsen itsekin sitten häntä lämpöiseen tapaamaan.