Nyt on meitä hellitty täällä pohjoisemmassakin - voi että sentään! Auringossa on pääsiäistä vietetty ja sisällä ei malttaisi olla millään! Suupielet kääntyvät väkisin ylöspäin tästä valohoidosta. Tänään kuitenkin kokoonnuimme perheen kesken (sisälle) syömään ja pitkästä aikaa leivoin sitten kakun. Tässäpä tämä.

 

P3305989-normal.jpg

 

P3305993-normal.jpg

 

P3305992-normal.jpg

Kakun välissä oli vaniljarahkakerros sekä mascarponepohjainen mansikkakerros, joka olikin mielestäni tosi ihana. Kakkupohja oli hieman kaakaolla terästetty, mutta ei kovin suklainen. Ensimmäistä kertaa kokeilin tuota suklaakermavaahtoa ja se maistui aivan ihanalle! Tein sen vispaamalla vispikerman hieman löysäksi ja sekoittamalla joukkoon sulatettua maitosuklaata. Vähän pilkulliseksi se jää, mutta maku oli tosi ihana. Se tosin täytyy muistaa, että vaahto jämäköityy tosi nopeasti ja ei ollut helppo pursotettava. Ensimmäinen pursotuskerta meni ihan pieleen ja piti kaapia kermat kakusta pois. Sitten kun toisella kertaa pursottelin, niin kerma vaan poksahteli tyllan läpi (näkyy kuvassakin), koska sekaan oli mennyt niin paljon ilmakuplia. Surkea oli lopputulos pursotukselle (kuvassakin näkyy, että paikkailtu on), mutta maku tässä korvasi epäonnistumisen.