Pienet leipurit kun veivät omat kakut mennessään, niin pitihän sitä isovanhempien kahvikekkereihin kakkuja tehdä. Kokeilin ensimmäisen kerran koripunospursoitusta,  tomuvärillä kermavaahdon värjäystä sekä Banoffee-torttua.

Kyllä pursoituksesta huomaa, milloin sitä mietintätaukoa piti. En ollut tyytyväinen tuohon tomuvärin värjäystulokseenkaan - ihmeellisiä väripisteitä tuli vähän päästä kermavaahtoon - eivät taida kyllä kuvassa näkyä.

Sitten se Banoffee torttu, ohje jostain toisesta blogista kaapattu. Ohjeessahan kondensoitua maitoa keitetään 2-3 tuntia säilyketölkissään. Se aiheutti perheen miesväessä hieman huolta, josko kohta räjähtää....mutta ihan youtuben videon kanssa ohjeen näytin ja sitten rauhoittui - siinäkin tölkkiä todella umpinaisena keitettiin.

Kuten näkyy, vaaleanpunaista kermavaahtoa jäi toisesta kakusta yli niin pitihän sitä työntää tähänkin - viis tyylikkyydestä! Banoffee sisältää siis suklaakeksimurupohjan, banaanisiivuja ja sitten siitä säilykemaidosta keitetty toffee. Päälle sitten kerros kermavaahtoa. Ja MAKEAA oli!

Englannin kielinen ohje neuvoi keittämään tölkkiä 2 tuntia ja suomen kielinen neuvoi 3 tuntia. No, keitin kaksi ja vähän löysäksi jäi. Pääsin eka kertaa käyttämään tuota uutta lasilautasta ja mielestäni se on tosi "toimiva".

Tämän värikylläisen kuvan kera haluan toivottaa kaikille mukavia pakkaspäiviä ja iloista kevään odotusta! Aurinkoa se tämä kuvakin jo lupaa!