Omille synttäreille kesäkuun alkupuolelle tein kaksi samanmoista kakkua, mutta koristelut hieman poikkesivat toisistaan. Ensin tulee kuvat töihin viedystä kakusta, johon sain reunakalvon avulla hyydytettyä myös kiilteen kun kakku alkoi jo tulla yli vuoastaan.

 

Tuossa kuvassa näkyy myös miten perhoset alkoivat hikoilla kun tulivat ulos jääkaapista. Kakussa oli kaksi täytekerrosta: alin oli tummasuklaamousse ja ylin mustaherukka. Pohjana ja välissä oli kerros vaaleaa tiukkaa kakkupohjaa. Sitten kiille päällä.

Seuraavaan kakkuun en enää saanut kiillettä mahtumaan päälle, joten pikaisesti laitoin toisenlaisen koristelun ennen kuin vieraita tuli. Tämä nautittiin kotona.

Tämä makuyhdistelmä oli kyllä minun mieleen kovastikin, mutta kaikkihan eivät välttämättä pidä mustaherukan vahvasta mausta.